-
TvůrceTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
TvůrceTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den paní učitelkou bylo by možné zařadit do pořadníku písničku Velické zvony děkuji n. Salasova
Dobrý den paní Míšo.Je možno zařadit do seznamu nových písní písničky od Ivana Hlase SLUNEČNICE a KARLÍN? Děkuji moc
Dobrý den Míšo,
před časem jsem prosila o nějaké písničky, ale mám dojem, že jsem pouze napsala vzkaz, ale neodeslala,protože ani v požadavcích jej nemohu najít. Proto svou prosbu raději zopakuji. Chtěla bych poprosit o zařazení nějakých písniček Františka Nedvěda např. Jablůnka, Ostrov jménem mládí, Zlatá rybka, Poprvé sám, případně anglickou písničku It’s a Long Way to Tipperary.Moc děkuji za váš čas, který nám věnujete a za skvělou výuku.
Seznam písní jsem doplnila, jste skvělí, díky moc. 🙂
chybí mi tu písnička toulavej
Dobrý den Míšo zdravím vás. Jste výborná kytaristka. Moc prosím o grónskou písničku od Jarka nohavici na kytaru. Moc děkuji Nikola salašová
Dobrý den Míšo.
Děkuji za vaši školu kytary je super.Mohla bych Vás poprosit o písničku od Pardubické skupiny Pouta Toulavý boty.
Je podle mého moc krásná a ráda bych se ji naučila správně. Moc Vám děkuji RůženaDobrý večer mohla bych ještě poprosit o písničku když jsem já šel tou Putimskou branou potřebovala bych poradit s doprovodem této písně na kytaru děkuji moc n.salašová
Dobrý večer prosím o o p8ísničku tisíc andělů od skupiny čechomor. Děkuji Nikola sašová z Brna
Dobrý večer prosím o písničku tisíc andělů od skupiny čechomor. Chtěla bych se ji naučit děkuji Nikola Salasova z Brna
Děkuji za další nápady, doplnila jsem svůj pořadník. Zdraví Michaela. 🙂
Dobry den Michaela,
chcela by som poprosit o pesnicku od Jany Kratochvilovej V stinu kapradiny.
Dakujem 🙂
Dobrý den, bylo by možné se naučit píseň slavné skupiny Metallica Nothing Else Matters voriginální tónině s origináním vybrnkáváním i ozdobami? Je to moje,tatínkova a strejdova srdcovka. Kdyby to nešlo, nevadí.Díky za odpověď. S podravem Honza
Dobrý deň, rada by som sa naučila pieseň Karla Kryla – Ukolébavka. Ďakujem.
Karle, moc děkuji za dobrý nápad, ale omlouvám se, to se nestihnu naučit a nahrát tak rychle, takže píseň mohu zařadit do pořadníku, pokud ji opravdu chcete zpracovat, ale přijde na ni řada nejdříve za 4 měsíce, což bude úplně out, tedy napište mi, prosím, zda i tak o ni opravdu stojíte? Zdraví Michaela
-
AutorOdpovědi
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.